Tror jeg skal have kastet mig over noget alternativt halloween-inspireret make-up denne oktober, så her er noget inspiration til future use, haha

Oktober betyder jo også tidligt mørke, flere kopper te, varme sweaters og udhulede græskar både en tid for hygge, men også en tid jeg frygter en smule. Mørket har i årevis betydet at luften er gået af ballonen og jeg er skvattet i et dybt hul. Jeg passer på ikke at frygte på forhånd, jeg gruer for den mørke tid vi går i møde, men samtidig har jeg langt mere motivation at trække på end jeg har haft før så mon ikke det skal nydes med varme dyner og hygge i år i stedet for. Jeg krydser fingre, og kæmper imod hvis det går ned af bakke.

Glædelig efterårsferie

15 Oct 2016 Ida Sofie


Har været i mit kreative hjørne og reorganiseret mine læbestifter. De lå hulter til bulter i en skål, og noget så smukt som læbestifter skal da bare vises frem! Nu står de og pynter og pryder mit værelse, som efterhånden bærer præg af min store kærlighed til make-up hvad synes I om det?

15 Oct 2016 Ida Sofie


Første indlæg om et tomt produkt. I disse indlæg vil jeg give en bedømmelse af det opbrugte produkt, fortælle om det var pengene værd og hvorvidt jeg vil spendere penge på produktet igen

Så! Jeg har opbrugt en shampoo og en balsam jeg købte i Normal nogle måneder tilbage. Til jer som kender Normal så ved I at priserne er i bund, så det var faktisk lidt af et røverkøb. Husker ikke den præcise pris, men nu ved I i hvert fald at man kan købe dem dér
Alt i alt synes jeg faktisk det er nogle udmærkede produkter, håret er efterladt blødt som ønsket. Kaster ikke hænderne i vejret af begejstring, men de hører uden tvivl blandt de bedre shampoo- og balsamer jeg igennem tiden har investeret i.

Pengene værd?: Uden tvivl!!, Ja, Nej, Overhovedet ikke!!
Vil jeg købe igen?: Uden tvivl!!, Ja, Nej, Overhovedet ikke!!

Produkterne kan købes HER og HER

14 Oct 2016 Ida Sofie


Så har jeg lige fået brudt min no-buy-oktober, haha. Er begyndt at tænke om det faktisk er et problem jeg har. Anyways, har købt nye børster og vipper – musthaves fra Ebay, am I right? så jeg skulle da ikke være undtagelsen. Bliver spændende at få hjem, selvom ventetiden sikkert er en måneds tid, hvis ikke mere.

Udover det fik jeg ved eftermiddagstid en mail fra Cult Beauty – Morphe 35O er på lager!! Den er også et musthave, når man er så øjenskygge-tosset som jeg er for tiden. Kan ikke vente til den kommer hjem! Nogen der har handlet på siden før, og kan fortælle mig hvordan leveringstiden er??

Køb tingene her:
1 / HER, 2 / HER, 3 / HER, 4 / HER, 5 / HER, 6 / HER, 7 / HER

14 Oct 2016 Ida Sofie


Efteråret er i fuld gang, men det er først nu vi mærker det, fordi vejret har været så skønt har fundet lidt varme items frem, ville ønske jeg selv kunne klikke det hele hjem!
1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 /

08 Oct 2016 Ida Sofie


Nok noget nær den vildeste online shopping oplevelse nogensinde, og jeg har altså efterhånden min erfaring på det område!
Var lige løbet tør for shampoo og balsam, hvilket jeg gør konstant, og det er mega irriterende, da jeg scroller ned over Facebook's startside og ser en sponsoreret side, nemlig Groce.dk. Kan se priserne er helt uhørte, men besøger siden alligevel. Finder så frem til de er E-mærket og har udmærkede anmeldelser på Trustpilot, hvilket jeg altid tjekker inden jeg handler på en ny side . Ligger en masse varer i kurven, indtaster mine oplysninger og dagen efter er varerne foran min hoveddør! Aldrig har jeg oplevet bedre service!
Groce.dk har massere gode mærker, Syoss, Aussie, Head and Shoulders, Rimmel, Maybelline, Max Factor etc. og så er priserne altså helt latterligt lave. Min pengepung kan ikke mærke at jeg har skiftet hele min baderutine ud. Min ordre, som I kan se nedenunder - har kostet noget så småt som 225kr,-. Det er jo uhørt! Handler fra nu af ikke hårprodukter, kattemad, tandpleje, badeprodukter, rengøringsmidler og neglelak andre steder, det er helt sikkert! Ville bare lige dele oplevelsen med jer, jeg havde også min tvivl om siden, - "det er da for godt til at være sandt..." - men den er 100% legit, og servicen er langt bedre end hos mange andre kendte virksomheder. God shopping!

Min ordre til 225kr,-:

07 Oct 2016 Ida SofieHavde et par jeans jeg aldrig går med, og så skader det jo ikke at eksperimentere brugte en neglefil med grove korn til at slibe på bukserne indtil man selv kunne rive hul forsigtigt. Resultatet blev således:Er egentlig fint tilfreds, man kan aldrig have nok ripped jeans eftersom jeg aldrig brugte dem alligevel er der ingen skade sket, og så kan det jo være jeg får dem brugt lidt nu alligevel.

07 Oct 2016 Ida Sofie


  1. Hårkur: Personligt min yndlingsmåde at bruge kokosolien på. Smør dit tørre hår og hovedbund ind i massere kokosolie, pak hovedet ind i et håndklæde og sov med det i. Næste morgen skyller du olien ud, og du har lækkert hår! Husk at bruge shampoo før du gør håret vådt i badet, for at få skyllet alt ud og undgå det bliver fedtet
  2. Hårolie: Brug meget lidt olie i spidserne, det får mit krusede hår til at lægge sig ned. Bruger du for meget bliver det lynhurtigt fedtet, så pas på med doseringen
  3. Pleje til tør hud: Hvis jeg har tørre plamager på huden smører jeg lidt kokosolie på stedet. Tro det eller ej, så virker det rent faktisk! Huden er betydeligt mindre tør efter.
  4. Læber: Smører en smule kokosolie på mine læber hvis de er ved at blive tørre eller sprukne, som læbepomade.
  5. Massageolie: Kokosolie er super godt som massageolie!
  6. Makeup-fjerner: Brug kokosolie på en vatrondel og fjern din makeup. Kokosolie er en virkelig god makeup-fjerner, og fjerner også vandfast mascara!
  7. Flot, skinnende hud: Elsker at smøre mine ben, bryst og arme ind i kokosolie inden jeg tager i byen, så huden stråler og ser sund ud. Og så dufter man dejligt af Bounty barer hahahahha
  8. Natcreme: Hvis jeg virkelig vil give min hud ekstra fugt smører jeg kokosolie i ansigtet inden jeg skal sove. Det fedter lidt, men huden er blød morgenen efter
Det så nogle af de måder jeg bruger det hypede vidundermiddel på. Kan kun tilslutte mig kokosolie-fansene fuldstændig Hvis du ikke har prøvet det endnu, så køb det! Det er jo et billigt alternativ til rigtig mange dyre produkter. Det kan fås i de fleste dagligvarebutikker, husk det skal være koldpresset. Ellers kan det købes HER

07 Oct 2016 Ida Sofie


← forrige side / 1 2 3 4 5 / næste side →

Powered by CuteNews