Sådan står mit makeup og pynter. Paletter er svære at finde opbevaring til, så har udvalgt mine favoritter og udstillet dem, sammen med det af mit make-up og børster jeg bruger til hverdag. Betonskålen har min mor støbt - hendes store hobby, alt er lavet af beton herhjemme. Hvis jeg på nogen mulig måde kan finde plads til det, skal jeg have hængt nogle hylder op så alt mit make-up kan stå i alt sin pragt og stråle ærligt talt så er der jo intet der pynter bedre end smukt make-up og vilde paletter - gad vide hvad Jakob siger jeg min makeup-interior-entusiasme når vi på et tidspunkt flytter sammen, haha. Men mon ikke han allerede godt ved hvad han er gået ind til

16 Oct 2016 Ida SofieTror jeg skal have kastet mig over noget alternativt halloween-inspireret make-up denne oktober, så her er noget inspiration til future use, haha

Oktober betyder jo også tidligt mørke, flere kopper te, varme sweaters og udhulede græskar både en tid for hygge, men også en tid jeg frygter en smule. Mørket har i årevis betydet at luften er gået af ballonen og jeg er skvattet i et dybt hul. Jeg passer på ikke at frygte på forhånd, jeg gruer for den mørke tid vi går i møde, men samtidig har jeg langt mere motivation at trække på end jeg har haft før så mon ikke det skal nydes med varme dyner og hygge i år i stedet for. Jeg krydser fingre, og kæmper imod hvis det går ned af bakke.

Glædelig efterårsferie

15 Oct 2016 Ida Sofie


1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 /

Har samlet lidt lækre makeupprodukter sammen som jeg ønsker mig fra Cultbeauty.co.uk, da jeg lige har modtaget en mail med en rabatkode på 15%. Skal selv have købt dipbrowpomaden og brow wiz hjem, og ville gøre det med det samme, hvis det ikke var fordi min pengepung siger stop til shopping den her måned - You're welcome!

30 Sep 2016 Ida SofieJeg er så forelsket!
Har købt disse to eyeshadowpalettes fra Makeup Revolution, og som lovet er der her nogle swatches. Jeg er specielt helt vild med Flawless paletten, som er den med shimmer farver, og de røde farver i Flawless Matte 2. Flawless Matte 2 minder mig om en smule om Morphe 35OM i farverne, og er et godt alternativ. Begge paletter er dejligt pigmenterede. Det er ikke kun i forhold til prisen at de er gode, de er bare skønne. Mit bedste køb til dato!
De er købt på luxplus.dk, som jeg kun kan rose til skyerne. Det er billige produkter, i de mærker jeg personligt bruger mest, - også dyrere mærker som Clinique - og hvem elsker ikke at spare penge? Dog skal man være opmærksom på at man tilmelder sig et abonnement når man køber hjem og opretter en bruger. Det koster 89,- om måneden, og fornys automatisk. Du kan dog framelde dig abonnementet 24 timer efter du har købt hjem Paletterne kan købes HER og HER.

29 Sep 2016 Ida Sofie


Powered by CuteNews